Asztali és Braille naptár

Idén is rendelhető a nagybetűs asztali naptár, melyet a Leporelló papírszaküzlet támogatásával ajánlunk. Ez a hétköznapi segédeszköz rendkívül praktikus, hiszen a gyengénlátók, sőt az aliglátók is kitűnően tudják használni. A naptár lapjain a dátumok kontrasztos, nagy méretben láthatók.

Visszajelzések alapján, a  jobb láthatóság érdekében  a hétköznapok fekete alapon fehér számokkal vannak jelölve. A dátumok mellett a névnapok is fel vannak tüntetve, természetesen gyengénlátók számára megfelelő betűméretben. Ami a naptárat igazán praktikussá teszi, az az, hogy a jobb oldalon jegyzetelésre szolgáló üres helyet hagytunk ki. Így akár határidőnaplóként is használható. Az ajándéknak is rendkívül alkalmas naptár ára keménypapírból készült tartóval együtt 1400 Ft, tartó nélkül 1200 Ft.

A Braille naptár kollekció a 2019-es évre is rendelhető. A visszajelzéseknek köszönhetően, új kemény fedelet és spirált kapott, mely megkönnyíti a lapozást. Továbbá a naptár hátulján plusz üres lapokat is tartalmaz, hogy itt jegyzetelni is lehessen. Újdonságként önállóan is megvásárolható a kisméretű, kézitáskában is kényelmesen elférő gyors és bővített naptár is, melyeknek ára egységesen 800 Ft. Aki mindkettőt rendeli kollekcióban, ebben az esetben 1500 forintért juthat hozzá.

Megrendeléseiket 2018 augusztus 1 és november 15.-e között várjuk az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:
– Postacím: 4400 Nyíregyháza István utca. 3.
– Tel: 42/407 – 486,
– Mobil: 30/373 – 1380,
– Email: ugyfelszolga@upcmail.hu

A rendelést követően a naptár árát az alábbi számlaszámra kérjük átutalni: Szabolcs Takarék: 68800109-11055341
A megjegyzés rovatba kérjük, írják be a megrendelni kívánt naptár formátumát (Braille gyors; Braille bővített, vagy naptár kollekció).

FONTOS!
A nagybetűs naptár számlaigénye esetén ne utaljon előre, mivel a partnerünk által kiállított számla alapján kell az utalást elindítani. Mindezekről kollégáink tájékoztatják Önt a megrendelést követően.

Barkó-Szabó Judit

A látássérültek szolgálatában