Asztali és Braille naptár

Idén is rendelhető a nagybetűs asztali naptár, melyet a Leporelló papírszaküzlet támogatásával ajánlunk. Ez a hétköznapi segédeszköz rendkívül praktikus, hiszen a gyengénlátók, sőt az aliglátók is kitűnően tudják használni. A naptár lapjain a dátumok kontrasztos, nagy méretben láthatók.

Visszajelzések alapján, a  jobb láthatóság érdekében  a hétköznapok fekete alapon fehér számokkal vannak jelölve. A dátumok mellett a névnapok is fel vannak tüntetve, természetesen gyengénlátók számára megfelelő betűméretben. Ami a naptárat igazán praktikussá teszi, az az, hogy a jobb oldalon jegyzetelésre szolgáló üres helyet hagytunk ki. Így akár határidőnaplóként is használható. Az ajándéknak is rendkívül alkalmas naptár ára keménypapírból készült tartóval együtt 1800 Ft, tartó nélkül 1500 Ft.

A Braille naptár kollekció a 2021-es évre is rendelhető. A visszajelzéseknek köszönhetően, új kemény fedelet és spirált kapott, mely megkönnyíti a lapozást. Továbbá a naptár hátulján plusz üres lapokat is tartalmaz, hogy itt jegyzetelni is lehessen. Újdonságként önállóan is megvásárolható a kisméretű, kézitáskában is kényelmesen elférő gyors és bővített naptár is, melyeknek ára egységesen 1000 Ft. Aki mindkettőt rendeli kollekcióban, ebben az esetben 1800 forintért juthat hozzá.

 

Notesznaptár

2021-től, egy vadonatúj Notesz nagybetűs naptárral is szeretnénk megörvendeztetni a megrendelőinket.

Az új forma jellemzői: 160×120 méretű Notesz nagybetűs naptár. Bal oldalán a napok és névnapok (hétfőtől-vasárnapig) jobb oldalon jegyzetelési lehetőség található benne. Mérete miatt praktikus, női táskában kényelmesen elfér. Fém spirállal és fedőlappal rögzített. Ára 1200 forint.

 

Megrendeléseiket 2020 augusztus 24 és november 15.-e között várjuk az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:
– Postacím: 4400 Nyíregyháza, Búza tér 20.
– Tel: 42/407 – 486,
– Mobil: 30/373 – 1380,
– Email: vakegy@upcmail.hu

A rendelést követően a naptár árát az alábbi számlaszámra kérjük átutalni: Takarékbank Zrt: 68800109-11055341
A megjegyzés rovatba kérjük, írják be a megrendelni kívánt naptár formátumát (Braille gyors; Braille bővített, vagy naptár kollekció, asztali naptár, notesznaptár).

FONTOS!
Utalás előtt egyeztessen kollégáinkkal.

Barkó-Szabó Judit

A látássérültek szolgálatában