Élethang – Pályázati felhívás

A Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete, Élethang címmel, könnyűzenei CD elkészítésére invitálja az énekelni szerető látássérülteket.

A felhívás célja: Felkutatni a látássérült rejtett tehetségeket, megismerni kedvenc dalaikat, összegyűjteni és egy CD-n megjelentetni.

JELENTKEZÉS FELTÉTELEI:

Amatőr vagy már ismert látássérült énekesek, énekelni szeretők jelentkezését várjuk, akik eddig még nem merték megcsillogtatni énektudásukat, vagy rendszeresen fellépnek közösségi és szabadidős rendezvényeken, vagy már rendelkeznek saját zenei kiadvánnyal.

Minden pályázótól azt kérjük, hogy két kedvenc dalát, Pop, Rock, Musical, vagy slágerdallamok stílusban juttassa el hozzánk, és mellékeljen egy fotót is önmagáról, valamint pár sorban mutatkozzon be, és küldje el elérhetőségeit is.

A Pályázat beadási határideje:

2020 Július 1. – Október 31.

A két kedvenc dalt az alábbi Email címen fogadjuk: vakegy@gmail.com

Egy látássérült pályázó által két dal számít érvényes jelentkezésnek, melyek egyike vagy akár mind a kettő felkerülhet az ÉLETHANG című CD-re, magyar és külföldi nyelven is érkezhetnek dalok, zenei alapra vagy élőzene kísérettel otthoni hangstúdióban, vagy akár az Egyesület mobil stúdiójában felvéve. Fontos, hogy a jobb hallgathatóság érdekében, telefonnal rögzített felvételeket, nem áll módunkban elfogadni.

Az Egyesület stúdiójában történő felvétel készítéséhez valamint a hanganyag formátumával kapcsolatban időpontegyeztetés szükséges!

Dankó Pál Stúdióvezető: +3630-223-9779

Helyszín: 4400 Nyíregyháza, Búza tér 20. földszint 17.-es iroda.

Az ÉLETHANG pályázattal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken adunk információt:

Email: elnok@vakegy.hu

Telefon: 42-407-486

Mobil: +3630-373-1380

A látássérültek szolgálatában