A zene beindítja a szerelmet

Zenét hallgatni mindenki szeret, mely megidézhet jó hangulatot, társ lehet a munkában, okozhat vidámságot, meghitt pillanatot, felidézhet emlékeket de beindíthatja a szerelmet is,

2023-ban első tematikus hangoskönyvünk témája a zene és a szerelem kapcsolódása, mely nem csak a művészetekben remek párosítás, hanem számtalan világirodalmi, műben, versben, dalszövegben,  kortárs írásban, magyar irodalmi alkotásban, vagy saját költeményben jelenik meg.

2023. február 20. és május 10. között felolvasásra és közös hangoskönyv készítésre invitáljuk az önkéntes felolvasókat, a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesületének stúdiójába.

A közösen elkészített hangoskönyvet, látássérült embertársainknak ajánljuk, hogy a legszebb évszakban tavasszal, számukra is elérhetővé váljanak a fenti témához kapcsolódó irodalmi alkotások.

A felolvasások kizárólag stúdió körülmények között valósulhatnak meg, minimum 10 perces időtartamban, a felolvasó által választott és magával hozott olvasmánnyal.

Mobiltelefonon rögzített felolvasásokat nem fogadunk el, mert a jó minőségű hangoskönyv elkészítése a célunk.

A Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei egyesületének stúdiójában történő felolvasás kizárólag munkanapokon valósulhat meg, melyhez időpontot egyeztetni az alábbi elérhetőségeken szükséges.

Mobil: +36-30-373-1380

Email, latasserultek@vakegy.hu

Az elkészített hangoskönyvet letölthetővé tesszük egyesületünk weboldaláról, (https://.vakegy.hu) valamint ha az önkéntes felolvasó hozzájárul, fényképét megjelenítjük Facebook közösségi oldalunkon (Facebook oldalunk), ahol azt is nyomon lehet követni, mely irodalmi alkotás lett már felolvasva, hogy ez által elkerüljük egy-egy írás többszörös felolvasását.

A látássérültek szolgálatában