” Vakon is játszhatunk”

Pályázati felhívás

A Vakok és Gyengénlátók Sz-Sz-B Megyei Egyesülete pályázatott hirdet,” Vakon is játszhatunk”. címmel.

Egy pályázótól maximum 3 játék leírását várjuk, mely legyen jól érthető, rövid tömör leírás. Tartalmazza a szabályok mellett a játék nevét is. Fontos, hogy játszhassák együtt látássérültek, látók, családok vagy baráti társaságok.

Nem szerepelhet benne olyan játék, amelyet már látássérültekre adaptáltak, vagy megvásárolhatunk az MVGYOSZ segédeszköz boltjában, a Láthatár boltban, vagy az Együttlátók Alapítványnál.

Olyan közösen játszható játékokra gondoltunk, amihez a fantáziánkra, a kreativitásunkra, vagy otthon fellelhető eszközökre van szükségünk.

Ha több pályázótól is érkezik ugyanaz a játék, abban az esetben a legérthetőbben megfogalmazott kerül be a játékkönyvbe.

A pályázatokat emailben a latasserultek@vakegy.hu címre várjuk, 2023. február 1 és május 10. között.

A játékleírások mellett, a pályázó küldje el nevét, elérhetőségeit telefon és email címét, és azt, hogy melyik tagegyesületnél van nyilvántartásban.

A beérkező pályázatokat, a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesületének munkatársai bírálják el és a nyertesek listáját közzétesszük a Facebook közösségi oldalunkon.

A pályázatra beérkező játékokból, játékkönyvet adunk ki, akadálymentes formátumokban: Braille-nyomtatásban, hangoskönyv formátumban, síkírásban.

A legjobbnak ítélt három játékot beküldőt, nyereménytárggyal jutalmazzuk.

 

A látássérültek szolgálatában