Asztali és Braille-naptár

Idén is rendelhető a nagybetűs asztali naptár, melyet a Leporelló papírszaküzlet támogatásával ajánlunk. Ez a hétköznapi segédeszköz rendkívül praktikus, hiszen a gyengénlátók, sőt az aliglátók is kitűnően tudják használni. A naptár lapjain a dátumok kontrasztos, nagy méretben láthatók.

Visszajelzések alapján, a  jobb láthatóság érdekében  a hétköznapok fekete alapon fehér számokkal vannak jelölve. A dátumok mellett a névnapok is fel vannak tüntetve, természetesen gyengénlátók számára megfelelő betűméretben. Ami a naptárat igazán praktikussá teszi, az az, hogy a jobb oldalon jegyzetelésre szolgáló üres helyet hagytunk ki. Így akár határidőnaplóként is használható. Az ajándéknak is rendkívül alkalmas naptár ára keménypapírból készült tartóval együtt 1800 Ft, tartó nélkül 1500 Ft.

A Braille-naptár kollekció a 2022-es évre is rendelhető. A visszajelzéseknek köszönhetően, új kemény fedelet és spirált kapott, mely megkönnyíti a lapozást. Továbbá a naptár hátulján plusz üres lapokat is tartalmaz, hogy itt jegyzetelni is lehessen. Újdonságként önállóan is megvásárolható a kisméretű, kézitáskában is kényelmesen elférő gyors és bővített naptár is, melyeknek ára egységesen 1000 Ft. Aki mindkettőt rendeli kollekcióban, ebben az esetben 1800 forintért juthat hozzá.

 

Notesznaptár

2021-től, egy vadonatúj Notesz nagybetűs naptárral is szeretnénk megörvendeztetni a megrendelőinket.

Az új forma jellemzői: 160×120 méretű Notesz nagybetűs naptár. Bal oldalán a napok és névnapok (hétfőtől-vasárnapig) jobb oldalon jegyzetelési lehetőség található benne. Mérete miatt praktikus, női táskában kényelmesen elfér. Fém spirállal és fedőlappal rögzített. Ára 1200 forint.

 

Megrendeléseiket 2021. augusztus 23. és november 15. között várjuk az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:
– Postacím: 4400 Nyíregyháza, Búza tér 20.
– Tel: 42/407 – 486,
– Mobil: 30/373 – 1380,
– Email: latasserultek@vakegy.hu 

FONTOS!

Ne utaljon előre! Utalás előtt egyeztessen kollégáinkkal.

Az egyeztetést  követően a naptár árát az alábbi számlaszámra kérjük átutalni: Takarékbank Zrt: 68800109-11055341

Barkó-Szabó Judit

A látássérültek szolgálatában