Jelenlét – Felsőfokon

A Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete arra tesz kísérletet, hogy összegyűjti a látássérült egyetemi hallgatók által készített szakdolgozatokat/diplomamunkákat vagy mindkettőt, melyeket a hazai felsőoktatás alap/mester képzésében írtak, magyar vagy akár idegen nyelven.

A szakdolgozatot/diplomamunkát, szövegfelolvasóval kompatibilis PDF-formátumban várjuk, valamint Word-ben kérnénk egy pár mondatos bemutatkozó anyagot a szerzőről: név, az egyetem/főiskola neve, ahol a szakdolgozat/diplomamunka készült, a konzulens neve és hogy miért azt a témát választotta, amiről a munkája szól.

A Jelenlét – Felsőfokon projektben szeretnénk megmutatni, hogy a hazai és a nemzetközi felsőoktatásban MI látássérültek is jelen vagyunk, tanulunk felsőfokon, hogy munkánkkal hozzájárulunk egyéni sikereinkhez, példát mutatva másoknak, mert tanulni így vagy úgy, de látássérültként is lehet.

Rólunk annyi mindent megírtak már, mutassuk meg szakdolgozatainkkal/diplomamunkáinkkal vagy mindkettővel, hogy milyen gazdag a mi ismeretszerzési és ismeretátadó, másokat gazdagabbá tevő jelenlétünk.

A szakdolgozatot/Diplomamunkát készítő nevére kattintva  először bemutatkozást olvashatnak, majd a lap alján a link, melyen maga a szakdolgozat/diplomamunka érhető el.

A látássérültek szolgálatában